Configurator Maak een proefrit Neem contact op

Mercedes-Benz A-Klasse

PrivateLease bereikbaarder dan ooit

vanaf € 649 per maand


Configurator

Just like you

Een jong en dynamisch karakter, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse verlegt de grenzen van moderne luxe en heeft een revolutionair interieurdesign. Elk detail kan volledig worden aangepast op uw wensen, rijstijl en behoeften.

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen A-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz A-Klasse samen.

1 Hoe lang wilt u privé leasen?
2 Hoeveel kilometers rijdt u per jaar?

U least een Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback vanaf per maand.

Stel uw Mercedes-Benz A-Klasse samen

Risicovrij rijden met PrivateLease

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met PrivateLease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen. Het enige dat u bovenop het leasetarief betaalt, zijn de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. Dat is bij de nieuwe A-Klasse prima te overzien.

Bij Mercedes-Benz PrivateLease mag u een hoogstaande service verwachten, met diensten die zorgvuldig voor u werden geselecteerd. De verzekering dekt alle inzittenden bij een ongeval en omvat ook rechtsbijstand en internationale pechverhelping. Op ons kunt u vertrouwen.

Wat is PrivateLease?

Een scherpe prijs

Autoleasing voor particulieren wordt steeds populairder. Maar is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer u uw oog op een nieuwe Mercedes-Benz laat vallen, is ons antwoord meestal volmondig "Ja". Tijdens zijn eerste levensjaren daalt een auto het snelst in waarde en die waardevermindering wordt bij PrivateLease opgevangen door Mercedes-Benz.

Is PrivateLease iets voor u?

Je rijdt dit model ook met het nieuwe SelectLease

PrivateLease zorgt voor veel flexibiliteit, met onze nieuwe leasingformule op maat, SelectLease, heeft u nog meer grip op uw budget door de keuzemogelijkheden in services.

SelectLease

Een meer dan aantrekkelijk aanbod


Dankzij de samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services geniet u erg scherpe tarieven.

Dat geldt niet alleen voor de bestelling van uw nieuwe A-Klasse, maar ook voor onderhoud en reparaties uitgevoerd door Mercedes-dealers en voor de verzekering, de rente en alle andere inbegrepen kosten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles wat verband houdt met uw Mercedes-Benz. Uw dealer geldt als enige aanspreekpunt en staat garant voor een compromisloze kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een service die het verschil maakt.

Uw Mercedes-Benz op maat

Standaard rijdt u een Mercedes-Benz altijd met luxe als airconditioning, elektrische ruitbediening en cruise control. U kunt uw A-Klasse verder exact configureren zoals u wenst: kies uw ideale uitvoering, exterieur en interieur, pakket(ten) en opties of accessoires.

Hé Mercedes! 

Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis laten uitstippelen? Activeer dan de spraakbediening met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch terug. Een veilige manier om onderweg te communiceren en tevens de perfecte gesprekspartner voor onderweg.

Toch een andere klasse? PrivateLease is er ook voor de A-Klasse Berline, B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake, GLA, C-Klasse Berline, C-Klasse Break en C-Klasse Coupé.

Configurator

A-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en om een uitgebreide proefrit te maken. Zo ervaart u ons merk en de A-Klasse het best. Uw dealer beantwoordt met plezier al uw vragen en helpt u persoonlijk bij het leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.