Configurator Maak een proefrit Neem contact op

Is PrivateLease iets voor u?

Is PrivateLease iets voor u?

Leuke dingen doen én een nieuwe auto rijden

U bent een particulier. U geeft liever geen grote som uit voor een nieuwe Mercedes-Benz, maar u wilt in een veilige en comfortabele auto rijden zonder dat u zich om wat dan ook hoeft te bekommeren. Net als u overwegen steeds meer auto-eigenaars om voor de PrivateLease-formule te opteren.

Met PrivateLease van Mercedes-Benz betaalt u een vast maandelijks huurbedrag om met een nieuwe auto te rijden die u zelf hebt samengesteld. U weet precies waar u staat en u houdt uw spaargeld achter de hand om van het leven te genieten. 

Hoe werkt PrivateLease?

Gemak zoals u gewend bent

Als zakelijke rijder hebt u de voordelen van een leasewagen al ervaren. Geen geregel, alleen comfort: dat went snel! Die formule richt zich nu ook tot particulieren.

Met PrivateLease van Mercedes-Benz kiest u de auto die op uw verlanglijstje staat, zonder de beperkingen van een eventuele autoregeling. Bovendien liggen de totale kosten die uw werkgever en u voor het zakelijk gebruik betalen, lager dan bij een zakelijke leasewagen. 

Modeloverzicht

Comfortabel reizen, elke dag opnieuw

Met een persoonlijk mobiliteitsbudget beslist u zelf: gaat u met het openbaar vervoer naar het werk of neemt u de auto? Uw werkgever betaalt één bedrag waarmee u zelf uw ideale manier van reizen dekt.

Door als particulier een Mercedes-Benz te leasen geniet u een hoogstaand comfort, zowel tijdens het werk als in uw vrije tijd. U rijdt met een karaktervolle auto, de vaste uitgaven geven u financiële zekerheid en u hoeft zich geen zorgen te maken over de randaspecten van uw wagen. Het enige waar u nog aan moet denken, is dat u op tijd gaat tanken.

Alternatieven

We helpen u graag


Soms zijn er alternatieven die beter bij uw situatie passen dan PrivateLease. Uw dealer informeert u graag persoonlijk over passende mogelijkheden.

U gaat liever geen contract aan

U gaat liever geen contract aan, bijvoorbeeld omdat u niet weet of u minimaal 1 jaar in de auto wilt rijden. Wist u dat het mogelijk is om de overeenkomst tussentijds te beëindigen? 

U wilt minder of meer rijden

U verwacht minder dan 10.000 of meer dan 30.000 kilometers per jaar te gaan rijden. Het is mogelijk om ieder gewenst kilometrage te kiezen, waarbij we de werkelijk gereden meer- én minderkilometers verrekenen. 

U wilt meer keuzemogelijkheden

Met onze nieuwe leasingformule op maat SelectLease heeft u nog meer grip op uw budget door de keuzemogelijkheden in services.

PrivateLease of niet?

Ontdek of PrivateLease bij uw situatie past. Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Is PrivateLease iets voor u?

U bent een particulier. U geeft liever geen grote som uit voor een nieuwe Mercedes-Benz, maar u wilt in een veilige en comfortabele auto rijden zonder dat u zich om wat dan ook moet bekommeren. Net zoals u overwegen hoe langer hoe meer eigenaars van een auto om voor de formule PrivateLease te opteren.

Met PrivateLease van Mercedes-Benz betaalt u een vast maandelijks huurbedrag om met een nieuwe auto te rijden die u zelf samengesteld hebt. U weet precies waar u staat en u houdt uw spaargeld achter de hand om van het leven te genieten. 

Bovendien is PrivateLease toegankelijk voor jonge bestuurders, vanaf 18 jaar (met een geldig rijbewijs).

Is PrivateLease een verstandige keuze?

  • In heel wat gevallen is PrivateLease een verstandige keuze. Het is echter altijd goed om uw persoonlijke situatie te analyseren en om u de vraag te stellen of privéleasing iets voor u is. Weeg de voor- en nadelen af en vergelijk de verschillende offertes. In ieder geval moet u aandacht hebben voor de volgende aspecten:
  • Wat is in het maandelijkse huurbedrag inbegrepen en onder welke voorwaarden? Wat zijn de kosten die u zelf moet dragen?
  • Heeft de auto een ruime standaarduitrusting?
  • Hoeveel kilometers denkt u jaarlijks te rijden?
  • Wat is de looptijd van het contract?
  • Kunt u het maandelijkse bedrag beïnvloeden door een voorschot te betalen?