Configurator Maak een proefrit Neem contact op

Onze PrivateLease-modellen

The best or nothing

Met een nieuwe Mercedes-Benz, gebouwd door de uitvinders van de automobiel, hebt u steeds de nieuwste techniek in handen. Uw auto is veilig, modern, schoon en zuinig.

Aan het stuur geniet u een comfortpeil dat aan al uw wensen beantwoordt. U hoeft geen genoegen te nemen met de keuzes en gebruikshistorie van uw voorganger. Tot slot hoeft u uw spaargeld niet aan te spreken voor de aankoop, want met PrivateLease betaalt u één vast bedrag per maand voor het gebruik van uw auto.

Wat is mijn Klasse?

Het antwoord op die vraag begint met een belangrijke wedervraag: hoe wilt u uw auto gebruiken? Uw antwoord stelt eisen aan het model dat het best bij u past. Er is altijd een Mercedes-Benz die in uw gebruiksbehoeften en levensfase voorziet. Houd bij het maken van een keuze rekening met:

  • De grootte en het modeltype, zoals een limousine, coupé of juist allrounder?
  • Het aantal te rijden kilometers en de daarbij best passende motor. Gebruikt u de Mercedes-Benz zakelijk, dan kunt u bij elk model ook voor een diesel- in plaats van benzinemotor opteren
  • Het energielabel en verbruik.
  • De looks, hoe ziet u het exterieur en interieur het liefst?
  • Handige opties en accessoires, zoals een automaat of trekhaak.
Configurator

Het PrivateLease maandbedrag


Rijdt u liever met een ruimere B-Klasse of een luxueuzer aangeklede A-Klasse? Of droomt u van de CLA, die met een jaar langere looptijd ook het overwegen waard is?

Bij het samenstellen van uw voertuig configureert u ook direct uw maandbedrag. Uw toekomstige Mercedes-Benz, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, bepalen uw PrivateLease-tarief.

Wilt u het berekende maandbedrag verlagen of hebt u juist ruimte over binnen uw budget? Het tarief is op een aantal manieren te beïnvloeden.

 

Beïnvloed het leasetarief door:

  • Uw bestaande auto in te ruilen bij uw Mercedes-Benz dealer en een aanbetaling te doen voor een lager maandbedrag.
  • Uw nieuwe auto anders te configureren, u ziet direct wat het financiële verschil is.
  • Een langere looptijd te kiezen voor een lager maandbedrag. Voor een kortere, flexibelere looptijd liggen de bedragen iets hoger. 
  • Minder of meer inbegrepen kilometers te selecteren, om het tarief respectievelijk te verlagen of verhogen.

Je rijdt deze auto ook met het nieuwe SelectLease

PrivateLease zorgt voor veel flexibiliteit, met onze nieuwe leasingformule op maat, SelectLease, heeft u nog meer grip op uw budget door de keuzemogelijkheden in services.

SelectLease