Configurator Maak een proefrit Neem contact op

De Mercedes-Benz B-Klasse

PrivateLease bereikbaarder dan ooit

vanaf € 729 per maand


Configureer uw Mercedes-Benz B-Klasse

Justify nothing

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse brengt het beste in de mens naar boven. De gezinsauto daagt uit tot het aangaan van nieuwe avonturen, maar is tegelijkertijd veiliger dan ooit! Ontdek de wereld en ga de uitdaging aan. De B-Klasse ondersteunt door zijn comfortabele manier van rijden, veelzijdige uitstraling en MBUX-spraakbediening. Hiervoor hoeft niemand zich te rechtvaardigen. Bent u klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen B-Klasse dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz B-Klasse samen.

Risicovrij rijden met PrivateLease

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met PrivateLease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen. Het enige dat u bovenop het leasetarief betaalt, zijn de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. Dat is bij de efficiënte B-Klasse prima te overzien.

Bij Mercedes-Benz PrivateLease mag u een hoogstaande service verwachten, met diensten die zorgvuldig voor u werden geselecteerd. De verzekering dekt alle inzittenden bij een ongeval en omvat ook rechtsbijstand en internationale pechverhelping. Met onze ontslagdekking kunt u de overeenkomst bovendien kosteloos beëindigen in het geval van onvrijwillige werkloosheid. Op ons kunt u vertrouwen.

Wat is PrivateLease?

Een scherpe prijs

Autoleasing voor particulieren wordt steeds populairder. Maar is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer u uw oog op een nieuwe Mercedes-Benz laat vallen, is ons antwoord meestal volmondig "Ja". Tijdens zijn eerste levensjaren daalt een auto het snelst in waarde en die waardevermindering wordt bij PrivateLease opgevangen door Mercedes-Benz.

Is PrivateLease iets voor u?

Je rijdt dit model ook met het nieuwe SelectLease

PrivateLease zorgt voor veel flexibiliteit, met onze nieuwe leasingformule op maat, SelectLease, heeft u nog meer grip op uw budget door de keuzemogelijkheden in services.

SelectLease

Een meer dan aantrekkelijk aanbod


Dankzij de samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services geniet u erg scherpe tarieven.

Dat geldt niet alleen voor de bestelling van uw nieuwe B-Klasse, maar ook voor onderhoud en reparaties uitgevoerd door Mercedes-dealers en voor de verzekering, de rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles wat verband houdt met uw Mercedes-Benz. Uw dealer geldt als enige aanspreekpunt en staat garant voor een compromisloze kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een service die het verschil maakt.

Uw Mercedes-Benz op maat

Elke Mercedes-Benz beschikt standaard over luxevoorzieningen zoals airconditioning, elektrisch bediende ruiten en een snelheidsregelaar. Deze klasse is ook uitgevoerd met de nieuwe MBUX-spraakbediening.

Hé Mercedes!

Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis laten uitstippelen? Activeer dan de spraakbediening met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch terug. Een veilige manier om onderweg te communiceren en tevens de perfecte gesprekspartner voor onderweg.

Toch een andere klasse? PrivateLease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Berline, CLA Coupé, CLA Shooting Brake, GLA, C-Klasse Berline, C-Klasse Break en C-Klasse Coupé.

Stel uw Mercedes-Benz samen

B-Klasse iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en om een uitgebreide proefrit te maken. Zo ervaart u ons merk en de B-Klasse het best. Uw dealer beantwoordt met plezier al uw vragen en helpt u persoonlijk bij het leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.