Configurator Maak een proefrit Neem contact op

Mercedes-Benz C-Klasse Berline

PrivateLease bereikbaarder dan ooit

vanaf € 829 per maand


Configureer uw Mercedes-Benz C-klasse Berline

Ontspannen en ambitieus

In harmonie met zijn postuur en intuïtief. Een limousine die door vloeiende, dynamische belijning één en al sportiviteit uitstraalt en toch traditioneel indrukwekkend is. Het interieur wordt verfraaid met luxueuze details en alles is één vloeiend geheel. Efficiënt en afgestemd op de dagelijkse praktijk bent u in de C-Klasse Limousine altijd onderweg in een bijzondere omgeving.

Inclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen C-Klasse Limousine dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet de Mercedes-Benz dealer voor u.

Kies het aantal kilometers en de gewenste periode dat u wilt rijden en stel vervolgens eenvoudig uw eigen Mercedes-Benz C-Klasse Limousine samen.

1 Hoe lang wilt u privé leasen?
2 Hoeveel kilometers rijdt u per jaar?

U least een Mercedes-Benz C-Klasse Limousine vanaf per maand.

Stel uw Mercedes-Benz C-Klasse Berline samen

Risicovrij rijden met PrivateLease

Zo zorgeloos mogelijk

Anders dan wanneer u een auto koopt of financiert, weet u met PrivateLease precies wat u maandelijks betaalt. Bijna alle kosten zijn inbegrepen. Het enige dat u bovenop het leasetarief betaalt, zijn de brandstof en eventuele kosten zoals verkeersboetes. Dat is bij de efficiënte C-Klasse Berline prima te overzien.

Bij Mercedes-Benz PrivateLease mag u een hoogstaande service verwachten, met diensten die zorgvuldig voor u werden geselecteerd. De verzekering dekt alle inzittenden bij een ongeval en omvat ook rechtsbijstand en internationale pechverhelping. Op ons kunt u vertrouwen.

Wat is PrivateLease?

Een scherpe prijs

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Is het ook financieel een aantrekkelijke keuze? Wanneer uw oog valt op een nieuwe Mercedes-Benz, dan is ons antwoord veelal volmondig "Ja". De eerste levensjaren van een auto vindt de grootste afschrijving plaats, een waardevermindering die bij private lease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Is PrivateLease iets voor u?

Je rijdt dit model ook met het nieuwe SelectLease

PrivateLease zorgt voor veel flexibiliteit, met onze nieuwe leasingformule op maat, SelectLease, heeft u nog meer grip op uw budget door de keuzemogelijkheden in services.

SelectLease

Een meer dan aantrekkelijk aanbod


Dankzij de samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services geniet u erg scherpe tarieven.

Dat geldt niet alleen voor de bestelling van uw nieuwe C-Klasse Berline, maar ook voor onderhoud en reparaties uitgevoerd door Mercedes-dealers en voor de verzekering, de rente en alle andere inbegrepen kostenposten. Het mes snijdt aan meerdere kanten en dat merkt u niet alleen financieel, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Een Mercedes-Benz least u bij Mercedes-Benz Financial Services

Eén adres voor alles wat verband houdt met uw Mercedes-Benz. Uw dealer geldt als enige aanspreekpunt en staat garant voor een compromisloze kwaliteit en maximale ontzorging. We leggen onszelf hoge eisen op voor een service die het verschil maakt.

Uw Mercedes-Benz op maat

Standaard rijdt u een Mercedes-Benz altijd met luxe als airconditioning, elektrische ruitbediening en cruise control. U kunt uw C-Klasse Limousine verder exact configureren zoals u wenst: kies uw ideale uitvoering, exterieur en interieur, pakket(ten) en opties of accessoires.

Hé Mercedes!

Wilt u de weersvoorspelling horen of de snelste route naar huis laten uitstippelen? Activeer dan de spraakbediening met de woorden ‘Hé Mercedes’. Uw auto luistert, begrijpt en praat automatisch terug. Een veilige manier om onderweg te communiceren en tevens de perfecte gesprekspartner voor onderweg.

Toch een andere klasse? PrivateLease is er ook voor de A-Klasse Hatchback, A-Klasse Berline, B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake, GLA, C-Klasse Break en C-Klasse Coupé.

Stel uw Mercedes-Benz samen

C-klasse Berline iets voor u?

U bent van harte welkom in onze showroom en om een uitgebreide proefrit te maken. Zo ervaart u ons merk en de C-Klasse Berline het best. Uw dealer beantwoordt met plezier al uw vragen en helpt u persoonlijk bij het leasen van uw ideale Mercedes-Benz.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een proefrit in te plannen.

Maak een proefrit


Wij beschermen uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens met gepaste zorg. Lees hier meer.