Configurator Maak een proefrit Neem contact op

Over Mercedes-Benz Financial Services

Trots op PrivateLease

Sinds de jaren '90 biedt Mercedes-Benz Mobility AG, het moederbedrijf van Mercedes-Benz Financial Services België, wereldwijd financiële diensten aan. We danken ons succes aan een aantrekkelijk en innovatief product- en servicegamma, dat continu verbeterd wordt.

We zijn meer dan trots op onze merken Mercedes-Benz en smart, en op het product PrivateLease, waarmee we u als particuliere klant volledig kunnen ontzorgen. Mercedes-Benz biedt een uitgebreid PrivateLease-product én extra service. Een sterk merk waarop u kunt vertrouwen!

Neem contact met ons op


Vind uw Mercedes-Benz dealer

Uw Mercedes-Benz dealer

In de vaak gestelde vragen hebben we veel informatie voor u verzameld. Is uw vraag daar nog niet beantwoord? Dan is Mercedes-Benz Financial Services het aanspreekpunt voor meer informatie over PrivateLease. De dealers van Mercedes-Benz helpen u graag om:

  • Vragen over onze auto's te beantwoorden: niemand kent uw (toekomstige) Mercedes-Benz beter dan onze specialisten.
  • Een werkplaatsafspraak te maken voor onderhoud, schadeherstel, reparatie en vervanging van banden.
Wat u zich wellicht afvraagt

We informeren u graag, ontdek meer over PrivateLease.

Hoe hoog is de franchise?

De franchise bedraagt 2,5% van de verzekerde waarde per schadegeval en geldt alleen voor de schade aan de auto zelf en bij vandalisme.

Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing?

De algemene voorwaarden kunt u hier raadplegen.

Wat moet ik doen bij schade?

Rijden met een beschadigde auto is uiteraard erg vervelend, vooral voor u. De reparatie van uw Mercedes-Benz is verzekerd. Na het ongeval stuurt u ons zo snel mogelijk een ongevalsaangifte. 

We raden u aan om onze app UBCall te downloaden (Android via Playstore – Iphone via App Store). Die stelt u in staat om ter plaatse de nodige vaststellingen te doen en om een aangifte met foto’s te verzenden. U hebt de app gedownload en u hebt uw profiel ingevuld? Uw auto is vanaf dan onmiddellijk met onze online diensten verbonden.

Bij een ongeval kunt u meteen de hulpdiensten of onze dienst ongevallenbeheer verwittigen. Zij helpen u verder. U kunt ook de ongevalsaangifte online indienen.

Kan ik mijn auto overkopen wanneer het contract ten einde loopt?

Neen. Wanneer het contract gedaan is, hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw auto. Alles wordt voor u geregeld. U brengt de auto terug en u neemt plaats achter het stuur van een gloednieuwe Mercedes-Benz. Lees meer over het einde van uw contract.